תעלומת הבצק

מערך שיעור במדע וטכנולוגיה לכיתות ג-ו

השיעור "תעלומת הבצק" מדגים שימוש במיומנויות החקר המדעי בהקשר לשאלת החקר "מה גורם לבצק שמרים לתפוח?"
מיומנויות החקר הבאות לידי ביטוי בשיעור הן: שאילת שאלות, ניסוח השערות ובידוד משתנים תוך כדי שימוש בחשיבה מטה-קוגניטיבית בתהליך של תכנון ניסוי.
הסרטון הופק על ידי המינהל למדע וטכנולוגיה והפיקוח על הוראת מדע וטכנולוגיה במסגרת יוזמה של הפיקוח על הוראת מדע וטכנולוגיה: שיעורים והרצאות במדע וטכנולוגיה לקידום ההוראה והלמידה במדע וטכנולוגיה, בבית הספר היסודי ובחטיבת הביניים.

מאפיינים
סוג תוכן
מערך שיעור
שכבת גיל
ג, ד, ה, ו
תחום דעת
מדע וטכנולוגיה
נושא בתכנית הלימודים
האדם, בריאותו, התנהגותו ואיכות חייו – מזון, תזונה ועיכול, עולם היצורים החיים – מאפייני חיים, אחידות ושוני
מתוקשב או לא מתוקשב
לא מתוקשב - אינו מצריך עמדת מחשב
שפה
עברית
סוג חינוך
רגיל
שם המחבר/ים
שם המורה : שרה גולן. בית ספר אילון – תל אביב
מדרגים
אין עדיין מדרגים לפריט זה. היה הראשון לדרג
הוספת חוות דעת
תאריך עדכון אחרון: 17/04/2019
| כמות צפיות: 597